Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Rotaryclub Dronten geeft 200 kerstpakketten weg

Dinsdag 24 november 2020
Rotaryclub Dronten geeft 200 kerstpakketten weg
Foto: Leo van Bemmel, Rotaryclub Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Wie verdient er volgens jou een kerstpakket? Onder deze titel houdt Rotaryclub Dronten een actie, waarbij mensen genomineerd kunnen worden om in aanmerking te komen voor een kerstpakket. "Er zijn heel veel mensen in gemeente Dronten die soms even wat extra aandacht en waardering verdienen", schrijft de club.

Er kunnen verschillende redenen zijn om iemand te nomineren. "Omdat ze andere mensen helpen bijvoorbeeld. Omdat ze zelf veel tegenslagen hebben overwonnen of een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Maar misschien ook omdat iemand eenzaam is door het verlies van een dierbare". De club stelt 200 kerstpakketten samen, bestaande uit producten afkomstig van ondernemers uit de gemeente Dronten. "Door een mooie samenwerking tussen leveranciers, sponsoren en Rotaryclub Dronten worden de pakketten samengesteld", schrijft de Rotaryclub.

Aanmelden
Ken jij mensen in je omgeving die een extra steuntje in de rug wel kunnen gebruiken? Of wil je iemand bedanken omdat diegene altijd voor je klaarstaat? Meld deze persoon dan voor 30 november aan via www.rotary-actie.nl. Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van 200 mensen die een pakket krijgen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Kerst
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Rotary
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top