Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Biddinghuizen heeft nieuwe buurtsportcoach

Dinsdag 24 november 2020
Biddinghuizen heeft nieuwe buurtsportcoach
Foto: Eigen foto

BIDDINGHUIZEN - Sportieve initiatieven in Biddinghuizen krijgen een nieuwe impuls. Sinds 1 november is er een nieuwe buurtsportcoach voor Biddinghuizen bij De Meerpaal, in de persoon van de 35-jarige Michèle Seton.

"Sinds kort woon ik met mijn gezin in Apeldoorn. Hiervoor woonden we in Haarlem en van daaruit heb ik zes jaar als buurtsportcoach gewerkt in de gemeente Katwijk", vertelt Michèle over haar professionele achtergrond. Het grondgebied van Biddinghuizen is haar niet helemaal vreemd. "Het Veluwemeer ken ik vanaf het water, omdat ik veel gezeild heb vanuit de Harderhaven. Maar Biddinghuizen en de rest van de gemeente Dronten moet ik nog leren kennen", legt Seton uit.

Samenwerking met sportaanbieders
Gevraagd naar de plannen van Michèle in Biddinghuizen, vertelt ze: "Het is mijn taak om initiatieven op te zetten die eraan bijdragen dat sport en bewegen toegankelijk is voor iedereen. Daarbij richt ik me vooral op mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld ouderen, mensen met een beperking of kinderen/jongeren met een bewegingsachterstand". De samenwerking met lokale sportaanbieders, scholen en de zorg zijn hierbij van groot belang, legt Michèle uit, "Want samen kan je veel meer bereiken!"

De komende tijd hoopt de kersverse buurtsportcoach vooral veel mensen te ontmoeten en te ontdekken waar inzet nodig is. "Als u ideeën heeft, laat het mij dan vooral weten!", besluit Michèle, die bereikbaar is via michele.seton@meerpaal.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Sport
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.0 °C
  • 0.0 mm
  • 13.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top