Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

FlevoMeer organiseert gedichtenwedstrijd

Donderdag 3 december 2020
FlevoMeer organiseert gedichtenwedstrijd
Foto: Pexels.com / Suzy Hazelwood / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Van 28 januari t/m 3 februari 2021 vindt de Poëzieweek plaats en in het kader daarvan organiseert FlevoMeer Bibliotheek een gedichtenwedstrijd. De wedstrijd vindt volledig online plaats, zodat deze onafhankelijk van de status rondom corona toch door kan gaan. De bibliotheek roept potentiële deelnemers op zich aan te melden.

Het thema van de poëzieweek is 'Samen'. De winnaar ontvangt een zilveren hangertje en mag bovendien voordragen op het Sunsation festival, in juni 2021. Deelnemers hebben een aantal reglementen om in ogenschouw te nemen.

Zo doe je mee

  • Stuur uiterlijk 6 januari 2021 een gedicht met als thema 'Samen' naar m.jansen@flevomeerbibliotheek.nl
  • Als je op 14 januari te horen krijgt dat je op de shortlist staat, stuur je uiterlijk 20 januari een (liggende) presentatievideo naar m.jansen@flevomeerbibliotheek.nl via WeTransfer.com. Deze presentatievideo mag je breed zien; dat kan een film zijn waarin je het gedicht voordraagt, je mag je gedicht rappen of in een spoken word act verwerken of het mag een mooie gemonteerde videoclip zijn met het gedicht als voice-over voorgedragen. Uiteraard zijn andere ideeën ook welkom. Wees creatief! Dit onderdeel vervangt het onderdeel 'voordracht' dat normaal gesproken deel uitmaakt van de wedstrijd. De vakjury kijkt naar verschillende punten, zodat niet automatisch degene met de duurste apparatuur wint.
  • In een online event op donderdagavond 28 januari (20.00 uur tot ongeveer 21.15 uur) wordt de winnaar bekendgemaakt. Deze winnaar wordt live in het event gebeld voor een eerste reactie.
  • Deelnemers komen uit of hebben een aantoonbare band met Biddinghuizen, Dronten, Lelystad, Swifterbant, Zeewolde, Urk of de Noordoostpolder.
  • Deze wedstrijd is gericht op volwassenen. Voor jongeren organiseert de bibliotheek aparte wedstrijden.
Aanmelden
Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de website van FlevoMeer Bibliotheek.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Schrijven
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top