Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa

Kerst wensbomen bij basisscholen

Woensdag 9 december 2020
Kerst wensbomen bij basisscholen
Foto: Ladies' Circle 09 Flevoland

BIDDINGHUIZEN - Ladies' Circle 09 Flevoland is in samenwerking met diverse basisscholen en organisaties uit de gemeente gestart met een kerst wensboom actie. Met deze actie proberen de initiatiefnemers ervoor te zorgen dat kinderen voor wie het krijgen van cadeautjes niet vanzelfsprekend is, rond Kerstmis toch een cadeautje krijgen.

Op basisscholen De Schatkamer, De Tamarisk en De Wingerd in Biddinghuizen is een wensboom geplaatst, met hierin kerstballen met een wenskaartje. Aan ouders (of leerlingen) die het doel willen steunen, wordt gevraagd een kaartje te pakken, deze te lezen en een passend cadeau ter waarde van ongeveer 5 euro te kopen en mooi in te pakken. Het cadeau levert u, met hierop de sticker van de wenskaart geplakt, voor 14 december weer in op school.

Ladies' Circle 09 Flevoland zal de cadeaus volgende week weer ophalen bij de scholen en zorgen dat deze op de juiste plek terechtkomen.

Circle 09
Ladies' Circle 09 Flevoland bestaat uit een groep vrouwen die zich inzet voor goede doelen. Dit varieert van geld inzamelen, handen uit de mouwen acties tot het organiseren van activiteiten voor de medemens. Kijk voor meer informatie op https://lc09.ladiescircle.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Daltonschool De Schatkamer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Wingerd
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top