Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Deel van winkelcentrum gesloten door nieuwe lockdown

Dinsdag 15 december 2020
Deel van winkelcentrum gesloten door nieuwe lockdown
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Sinds vandaag geldt er voor de tweede keer dit jaar een lockdown. Deze keer moeten ook niet-noodzakelijke winkels dicht, waardoor een deel van de winkels in Biddinghuizen in ieder geval tot 19 januari de deuren gesloten moeten houden. Sommige van de ondernemers gaan bestellingen bezorgen.

De nieuwe maatregelen werden maandagavond tijdens een live-toespraak van premier Rutte vanuit het torentje in Den Haag bekendgemaakt. Opnieuw worden hierdoor diverse ondernemers getroffen, al kan een deel ook de deuren geheel of gedeeltelijk openhouden.

Dreef
Snackbar Twins is geopend voor afhalen. Supermarkt Albert Heijn Jan Schuurhuis blijft 'gewoon' open van 7.00 tot 20.00 uur. Er zijn aangepaste openingstijden aanstaande zondag (12.00 - 19.00 uur), donderdag 24 december (tot 18.00 uur), vrijdag 25 december (gesloten) en zaterdag 26 december (12.00 - 17.00 uur).

Plein
Tante Suus Kado moet tijdelijk de winkel sluiten. Wel heeft de winkel aangekondigd bestellingen te gaan bezorgen. Wie nog een cadeau zoekt, kan contact opnemen met 06-21608912. Ook Van Bemmel Bloemen sluit de deuren, maar doet verkoop buiten. Voor zover bekend, is de Barber Shop gesloten. Café het Pleintje blijft gesloten. Bij Restaurant Side Biddinghuizen kan afgehaald/bezorgd worden.

Baan
Kruidvat Biddinghuizen kondigde maandag aan dat de winkel open mag blijven. Wel wordt gevraagd zo gespreid mogelijk te komen, goed afstand te houden, alleen te komen en doelgericht te werk te gaan in de winkel. Chinees-Indisch restaurant Jade City blijft geopend voor afhalen. Het restaurant was eerder enige tijd gesloten, vanwege het in contact komen met corona, maar opende afgelopen zaterdag de deuren weer. Kapsalon Beautiful Change heeft maandag de (extra lange) laatste dag van het jaar gehad. Wel bezorgen ze kleurenkits om uitgroei zelf te kunnen bijwerken, kijk hiervoor op de Facebookpagina van het bedrijf.

(Foto: Beautiful Change)

Het verkoopfiliaal van Bakkerij Tietema valt als bakkerij onder de eerste levensbehoeften en blijft open. Boekenhuys Van der Walle sluit de deuren, maar kan alles bezorgen. Mensen kunnen telefonisch bestellen via 06-51081074; bestellingen worden aan huis bezorgd. Klamer Fietsen, volop bezig met een verbouwing na het aankopen van het naastliggende pand, moet sluiten. Reeds geplande reparaties worden in overleg met de klant afgehandeld. Het bedrijf is bereikbaar via telefoon, website, mail en social media. De Bank Fysiotherapie kan net als andere zorgverleners doorwerken. "Wel doen we dit met de richtlijnen van het RIVM in ons achterhoofd. En met gezond verstand", aldus De Bank. Klusmarkt Biddinghuizen sluit, voor zover bij ons bekend, voor vijf weken de deuren.

Verlengde Baan
Supermarkt LIDL Biddinghuizen blijft open, van 7.00 - 21.00 uur. Ook deze supermarkt heeft volgende week aangepaste openingstijden, maar is alleen op 25 december gesloten. Kapsalon Rose Hairstyling is maandag extra open gegaan, maar moet net als eerder dit jaar sinds vandaag de deuren gesloten houden. Telefonisch (0321-331115) kunnen bestellingen geplaatst worden voor o.a. kleursetjes of haarverzorgingsproducten. Ozzles Dogfood tot slot kondigt aan dat ze geopend blijven.

Redactie BHZNet.nl

Algemene banners
Algemene banners

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.0 °C
  • 13.2 mm
  • 17.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top