Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Dit is een artikel van 24webvertising.nl

Bijkomen van alles? Zet je tas maar vast klaar

Woensdag 23 december 2020
Bijkomen van alles? Zet je tas maar vast klaar
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van 24webvertising.nl

Aan de ene kant heb je nu misschien wel wat minder te doen misschien maar aan de andere kant is de kans dat je gespannen bent, groter dan ooit. Daarom is het goed voor je om nu je tas vast klaar te maken voor een heerlijk dagje ontspannen. Zo kun je, zodra het mag, er direct op uit.

Ontspannen kan natuurlijk op meerdere manieren. Een wandeling in de natuur, een fietstocht of lekker lang in bad liggen. Of, straks als het weer mag, lekker een dagje wellness. Het voorgenieten doe je door je tas alvast in te pakken (of er een mooie nieuwe tas voor te kopen). Dan ben je er straks helemaal klaar voor. Wij helpen je alvast wat er niet in je tas mag ontbreken. Eén ding is in elk geval wel zeker; je laptoptas blijft even thuis tot de dag je ontspanningsmomentje wanneer je weer borrelt van inspiratie.

Beginnen bij het begin
Als eerste kies je natuurlijk je tas? Of als laatste want dan weet je hoe groot je tas moet zijn voor alles wat jij mee wil nemen. Bij het kiezen van je tas ligt het er ook een beetje aan wat voor type je bent. Kies je voor een praktische rugtas, een wat ruimere weekendtas of de mooie Zebra Shopper die een beetje van beide heeft. In de tas moeten in elk geval je handdoek en badjas passen. Of je daarnaast je je handtas mee wil nemen is een keuze. Je kan je portemonnee in je saunatas doen maar in het wellnesscentre kun je ook gewoon alles veilig opbergen in een kluisje. En door je handtas gewoon mee te nemen, kun je belangrijke dingen als je portemonnee en rijbewijs natuurlijk niet vergeten. Heb je zin om er in het nieuw jaar wat vaker tussenuit te gaan, dan kun je ook een aparte tas er voor kopen die je dan (ingepakt) houdt voor je saunadagjes. Mooie en betaalbare exemplaren hiervoor vind je op de Social Deal.

Een extra handdoek
Met één handdoek heb je in principe genoeg maar het is fijner om er twee mee te nemen. Eén grote handdoek om in de sauna op te zitten of om om te slaan. En een tweede (eventueel wat kleinere handdoek) om in je kluisje droog te houden voor als je weer naar huis gaat. Wil je een aparte saunatas maken overweeg dan ook eens een speciale sauna (hamam) handdoeken te kopen. Deze nemen veel vocht op en drogen ook weer snel.

Praktische badjas en slippers
Net als een handdoek mag ook een badjas en slippers niet ontbreken in je tas. Hoewel je bij de meeste wellness resorts ze ook kunt krijgen. De badjassen kun je meestal huren en de slippers zijn meestal te koop. Je eigen badjas is natuurlijk wel zo lekker. Tenminste als je een badjas hebt die ook vocht opneemt. Die pluizig zachte badjas voor in de ochtend is namelijk wat minder geschikt en heb jij een zijden exemplaar is dat ook niet aan te raden.

Slippers zijn eigenlijk altijd verplicht en hierbij geldt dat ze schoon moeten zijn. Daarnaast zijn slippers van stof natuurlijk niet geschikt.

Kam of borstel
Na een dagje in de sauna wil je natuurlijk je haren wel even kammen. Een toilettas meenemen is daarom het makkelijkste. Ook een dag/nachtcrème is fijn. Opmaken doe je na zo'n heerlijk dagje sauna liever niet. Tenzij je in de ochtend naar de sauna gaat en je in de middag andere afspraken hebt natuurlijk.

Flesje voor water
In een sauna is het nooit toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen. Maar een flesje voor water mag bijna altijd wel. Vocht binnen krijgen is namelijk belangrijk en het beste kies je daarvoor water. Ook is het fijn om een boek of tijdschrift bij je te hebben. Ben je niet zo van het lezen kun je natuurlijk ook gewoon lekker zonder boek relaxen of een tijdschrift uitzoeken. Meestal is er in de relaxruimte wel een lectuur hoek om wat geschikts uit te zoeken.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.6 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top