0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Arjen Bredewolt ook komende seizoen hoofdtrainer van BAS Voetbal

Dinsdag 22 december 2020
Arjen Bredewolt ook komende seizoen hoofdtrainer van BAS Voetbal
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - BAS Voetbal en hoofdtrainer Arjen Bredewolt gaan een jaar langer met elkaar door. Het bestuur en de coach zijn content met de huidige samenwerking en hebben daarom besloten om het contract met ??n jaar te verlengen. Het seizoen 2021-2022 is het vierde seizoen dat Arjen Bredewolt als hoofdtrainer is verbonden aan de club uit Biddinghuizen.

Bredewolt streek in de zomer van 2018 neer in Biddinghuizen, nadat hij eerder werkzaam was geweest bij onder andere WZC Wapenveld, SEH, Schalkhaar en Go Ahead Kampen. ?Er is meer dan voldoende perspectief om de samenwerking te continueren?, vertelt Michel Paans, voorzitter van de Technische Commissie BAS Voetbal. ?Wij zijn van mening dat we met Arjen de juiste man in huis hebben en we hebben, net als de spelersgroep, veel vertrouwen in hem. Daarnaast past Arjen goed bij cultuur van onze club, de ?Parel van de polder? ?.

Ook Arjen Bredewolt is blij met zijn contractverlenging: ?Er staat een goede groep met volop perspectief. Een mooie mix zowel wat betreft bezetting op het veld als qua leeftijd. Ik kan niet wachten om na deze complexe Coronatijd weer samen met de jongens de strijd aan te binden in onze competitie?.

Het eerste elftal startte dit seizoen uitstekend met 7 punten uit 3 wedstrijden.

"Wij wensen Arjen Bredewolt en zijn selectie veel succes toe in de 3e Klasse C. Wij hopen dat wij snel onze jongens in rood en wit weer op het veld mogen aanschouwen."

Bestuur BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.4 °C
  • 27.4 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top