Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Nieuwe patiënten weer welkom in St Jansdal

Woensdag 30 december 2020
Nieuwe patiënten weer welkom in St Jansdal
Foto: St Jansdal

BIDDINGHUIZEN - Dinsdagavond moest ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk besluiten om de deuren van het ziekenhuis tijdelijk te sluiten. Voor nu is de druk even van de ketel en kan het ziekenhuis weer nieuwe patiënten ontvangen. Er is afgelopen nacht veel hulp geweest. Daar is het ziekenhuis heel blij mee. Vannacht zijn meerdere patiënten uitgeplaatst naar ziekenhuizen in het noorden van het land.

De druk op het ziekenhuis blijft groot. Al meer dan een week levert St Jansdal anderhalf keer de COVID-zorg die een ziekenhuis van onze omvang moet en kan leveren. De situatie blijft spannend, zeker ook met de jaarwisseling voor de deur. De situatie verandert voortdurend. Relinde Weil: "Hopelijk komen wij niet opnieuw in zo'n vervelende situatie, maar wij sluiten het ook niet uit. Het blijft spannend, want de toestroom van COVID patiënten is groot."

Het ziekenhuis doet een dringend beroep op iedereen om zich aan de Coronamaatregelen te houden. St Jansdal hoopt dat het lukt om op korte termijn landelijk de ziekenhuiscapaciteit voor coronapatiënten te vergroten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Ziekenhuis St Jansdal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top