Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

GGD druk met vragen over vaccinatie corona

Woensdag 6 januari 2021
GGD druk met vragen over vaccinatie corona
Foto: Pexels.com / Nataliya Vaitkevich / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Bij het callcenter van GGD Flevoland is duidelijk te merken dat het vaccineren tegen corona is begonnen. De telefonisten zijn drukker met het beantwoorden van vragen over het prikken.

GGD-woordvoerder Sven van der Burg: "Mensen bellen om te vragen wanneer ze aan de beurt zijn voor de vaccinatie, of verzoeken bijvoorbeeld om voorrang omdat ze uit het nieuws hebben begrepen dat ze niet bij een doelgroep horen die snel aan de beurt is". Een concreet antwoord geven op die vragen kan de GGD overigens niet. Veel informatie rondom het vaccineren is nog niet bekend, en wat wel bekend is gemaakt, zoals het vaccinatieschema van het Rijk, is onder voorbehoud van goedkeuring, beschikbaarheid en levering van de prikken.

Woensdagochtend was een verpleeghuismedewerker in het Brabantse Veghel de eerste die in Nederland met een prik tegen corona beschermd werd. Donderdag of vrijdag zijn de eerste Flevolandse ziekenhuismedewerkers aan de beurt. GGD Flevoland start volgende week vrijdag (15 januari) met vaccineren op afspraak. Uitsluitend de zorgmedewerkers die een uitnodiging ontvangen hebben, kunnen daarvoor een afspraak maken.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gezondheidszorg
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top