Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa

Kerstbomen versnipperen 2021

Donderdag 7 januari 2021
Kerstbomen versnipperen 2021
Foto: Dick van de Graaf

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 6 januari konden de kinderen van Biddinghuizen kerstbomen inleveren. Net als voorgaande jaren konden partijen groter dan 25 stuks aan huis of op locatie worden versnipperd. Kleinere aantal konden aan De Havenweg naast Het Koetshuis worden ingeleverd. Ieder ingeleverde kerstboom leverde €0,50 op.

Groenaannemer Donker was deze dag met een aantal medewerkers en een versnipperaar aanwezig om de aangeboden kerstbomen te versnipperen.

De eerste partij was bij de familie van Straaten aan De Cultuursingel. De gehele achtertuin lag vol met ingezamelde kerstbomen. De groenmedewerkers moesten aardig hun best doen om een begin te krijgen. Vorig jaar was er al gezegd dat zij de volgende keer het aantal van 175 stuks gingen verbeteren. En dat is gelukt, deze keer zijn er ruim 220 kerstbomen verzameld bij de familie van Straaten.


De tweede partij was bij familie Sybesma, via het gangpad werden hier de kerstbomen aan de zijde van De Akkerhof versnipperd, net als vorig jaar waren hier nu ook weer 40 kerstbomen verzameld. De kinderen keken vol belangstelling hoe deze bomen aan de versnipperaar ten prooi vielen.


's Middag werden er bij De Havenweg ook nog ruim 75 kerstbomen aangeboden en versnipperd. In totaal zijn er ruim 335 kerstbomen versnipperd. Dit zijn er ruim 50 meer dan vorig jaar.


Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Groenvoorziening
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Kerst
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top