Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Samenwerking acute Verpleegkundige Nachtzorg Flevoland van start

Donderdag 21 januari 2021
Samenwerking acute Verpleegkundige Nachtzorg Flevoland van start
Foto: Fotostudio Wierd

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 21 januari 2021 start acute Verpleegkundige Nachtzorg Flevoland. Wijkverpleegkundigen van zorgorganisaties Icare, Coloriet en Allerzorg vormen samen hiervoor een regionale nachtzorgteam. Alle inwoners van de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde kunnen in onverwachte acute situaties hiervan gebruik maken.

Wie gebruik maakt van wijkverpleging of personenalarmering, krijgt overdag gewoon de zorg van het eigen vaste zorgteam. Het kan voorkomen dat in de nacht onverwacht verpleegkundige zorg nodig is. In die onverwachte situatie kunnen alle inwoners van het werkgebied een beroep doen op het regioteam acute nachtzorg. Ook mensen die geen zorg krijgen van een van de samenwerkende zorgorganisaties.

Het regionale nachtzorgteam is oproepbaar tussen 23.00 uur en 07.00 uur bij tijdelijke, acute zorg die niet kan wachten tot de volgende dag. Telefoonoproepen of personenalarmering wordt doorgezet naar het nachtteam. De nachtzorg verpleegkundige krijgt in dat geval eenmalig toegang tot een zorgdossier. Daardoor kunnen zij adequaat helpen. En het team dat overdag zorg levert, wordt op de hoogte gebracht van de spoedzorg in de nacht.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coloriet
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top