Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Geen afvalinzameling minicontainers tot 12 februari

Dinsdag 9 februari 2021
Geen afvalinzameling minicontainers tot 12 februari
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Inwoners van de gemeente Dronten moeten er vanuit gaan dat het inzamelen van minicontainers aan huis tot en met vrijdag 12 februari niet mogelijk is. De ondergrondse containers voor restafval worden wel zoveel mogelijk geleegd. Dat schrijft de Gemeente via de Afvalwijzer.

De locaties waar de ondergrondse containers zich bevinden, hebben prioriteit bij het sneeuwvrij maken van de aanrijroutes en de directe omgeving van deze ondergrondse containers. De inzameling van PMD en GFT aan huis is de komende week nog lastig, omdat met groot materieel niet in alle woonstraten gereden kan worden door gladheid en de hoeveelheid nog aanwezige sneeuw.

Containerplekken sneeuwvrij maken
Wie het hervatten de inzameling zoveel mogelijk wil versnellen, kan een handje helpen door de opstelplek voor de containers sneeuwvrij te maken.


Tijdelijke oplossingen
Wie PMD teveel heeft, kan dit tijdelijk in de eigen tuin of balkon bewaren. Met het koude weer zal dit niet direct tot nare geurtjes leiden. Voor GFT geldt dat de inzameling zo spoedig mogelijk hervat zal worden, maar dat er wel rekening mee gehouden moet worden dat de inhoud aan de container vastvriest, waardoor het legen van de container niet volledig kan zijn. Wie oud papier heeft, kan dit kwijt in de ondergrondse container aan De Tas 33-54.


Daarnaast kan een ieder voor alle afvalstromen terecht op de milieustraat in Dronten. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 - 12.00 uur en van 13.30 - 15.30 uur. Op zaterdag kunt u tussen 08.00 - 13.00 uur bij de milieustraat terecht.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top