Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Festival Defqon.1 nog een jaar verplaatst

Dinsdag 16 februari 2021
Festival Defqon.1 nog een jaar verplaatst
Archieffoto van Defqon.1 editie 2015
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dance-evenement Defqon.1 kan ook dit jaar niet plaatsvinden vanwege de coronacrisis. Het hardstyle-festival dat normaal gesproken jaarlijks in Biddinghuizen wordt gehouden, wordt verplaatst naar het laatste weekend van juni 2022. Dat meldde organisator Q-Dance maandag.

Het evenement in Biddinghuizen werd vorig jaar al verplaatst naar juni dit jaar. Q-Dance had de hoop in 2021 wel het festival op het evenemententerrein van Lowlands te kunnen houden, maar dat is niet gelukt. "De afgelopen zes maanden hebben we er alles aan gedaan om deze uitkomst te vermijden, maar het bleek simpelweg onmogelijk te zijn", zegt Q-Dance.

De organisatie is ervan overtuigd dat het volgend jaar wel gaat lukken. Die editie moet de "grootste, meest gewaagde en krachtigste" ooit worden. Mensen die nog een kaartje hebben voor het festival van 2020, kunnen daarmee ook naar die in 2022. Ook kan er een voucher of restitutie worden aangevraagd.

In 2019 kwamen er op de zeventiende editie 77.000 danceliefhebbers af. Het was de best bezochte editie van Defqon.1 ooit.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top