Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Dinsdag artiesten bekend van proeffestivals

Vrijdag 19 februari 2021
Dinsdag artiesten bekend van proeffestivals
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het wordt dinsdag duidelijk welke artiesten er optreden bij de twee proeffestivals op het evenemententerrein bij Biddinghuizen. Dat maakte Eric van Eerdenburg van organisator Mojo vrijdagochtend bekend. De buitenfestivals worden op 13 en 14 maart georganiseerd. Het gaat om een dancefestival en een muziekfestival zoals Lowlands, maar dan veel kleiner.

Tijdens de festivals onderzoekt Fieldlab Evenementen hoe er in deze coronatijd toch veilig en verantwoord evenementen georganiseerd kunnen worden. Op beide dagen zijn erin totaal 1.500 bezoekers welkom. Het animo voor een kaartje is groot: in totaal hebben zich 130.000 belangstellenden aangemeld. "Dat geeft wel aan hoe hoog de nood is en hoe groot het verlangen is naar evenementen", zegt Van Eerdenburg.

Deelnemers aan de test moeten uiterlijk 48 uur voor hun komst op het festivalterrein een PCR-coronatest hebben gedaan en moeten de uitslag daarvan laten zien. Ook worden zij bij aankomst beoordeeld op eventuele klachten en wordt de temperatuur gemeten. Eén op de tien bezoekers wordt steekproefsgewijs aan een sneltest onderworpen. Iedereen moet een mondkapje dragen. Vijf dagen na afloop moeten bezoekers opnieuw een PCR-test laten doen.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2021
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top