AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

De Staat, Banji, Chef'Special en Jett Rebel op testfestival in Biddinghuizen

Woensdag 24 februari 2021
De Staat, Banji, Chef'Special en Jett Rebel op testfestival in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 13 maart en zondag 14 maart vinden er twee testfestivals plaats in Biddinghuizen, het Back To Live Pop Festival en het Back To Live Dance Festival. Tijdens de festivals worden onderzoeken uitgevoerd door Fieldlab Evenementen om veilige en verantwoorde evenementen weer mogelijk te maken.

Op zaterdag 13 maart vindt het Back To Live Dance Festival plaats op het festival terrein in Biddinghuizen iwaar o.a. Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders, Nicky Elisabeth en Philou Louzolo geprogrammeerd staan.

Op zondag 14 maart is het Back To Live Pop Festival. Onder andere De Staat, Chef'Special, Maan, Jett Rebel, Donnie, Banji, Froukje en Bilal Wahib zullen hier spelen.

Kaarten voor de festivals kosten €25,- en de verkoop start donderdag 25 februari, 12:00 uur via https://www.backtolive.nl.

Programma
Back To Live Dance Festival: Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders, Nicky Elisabeth, Philou Louzolo, Fafi Abdel Nour, Suze Ijò en Lion Kojo.

Back To Live Pop Festival: Chef'Special, Maan, De Staat, Jett Rebel, Donnie, Froukje, Numidia, Vunzige Deuntjes en Michiel Peeters.

Back to Live! Dat is het streven van Fieldlab Evenementen, een gezamenlijk initiatief van het Eventplatform, de Alliantie van Evenementenbouwers en ClickNL. Fieldlab Evenementen werkt intensief aan een plan voor veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit. Dat gebeurt in samenwerking met de wetenschap en met steun van de vier ministeries Economische Zaken, Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen, Justitie & Veiligheid en Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Fieldlab biedt zowel ondersteuning aan de overheid als een perspectief aan de mensen in de sector.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top