Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

BHZNet, BTP en MnG onderwerp van gesprek bij Coen en Sander op Radio 538

Vrijdag 26 februari 2021
BHZNet, BTP en MnG onderwerp van gesprek bij Coen en Sander op Radio 538
Foto: Radio 538 Webstream

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 25 februari was BHZNet weer onderwerp van gesprek tijdens de Coen en Sander show op Radio 538. Oud-inwoner van Biddinghuizen Sander Lantinga noemde BHZNet ook al op dinsdag en woensdag.

Tijdens de uitzending van donderdag las Coen Swijnenberg aan Lantinga een bericht voor afkomstig van BHZNet.nl. Lantinga reageerde vooral op de laatste regel uit het artikel, die over de BTP ging. Lantinga haalde herinneringen op en had het over een vete tussen deze BTP (Biddingtown Posse) en zijn MnG (Moederneukende Groep).Na het expliciet noemen van BHZNet op Radio 538, tegelijk een soort uitnodiging om de site te bezoeken, kreeg de server van BHZNet.nl het zwaar maar de site bleef overeind. Van een eerste slag, waar het DJ-koppel van sprak, was dan ook geen sprake.

De gebroeders Sybesma reageren: "Wij willen de strijdbijl tussen de BTP en MnG graag weer begraven en stellen voor om dit na de coronatijd onder toeziend oog van buurtbewoner Michael met een goed glas bier te doen."

Fragment donderdag:


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top