AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Dit is een artikel van 24webvertising.nl

Besparen op je mobiel abonnement, dat doe je zo!

Donderdag 4 maart 2021
Besparen op je mobiel abonnement, dat doe je zo!
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van 24webvertising.nl

Veel Nederlanders gaan met de smartphone naast hen op het nachtkastje slapen en pakken de mobiele telefoon direct als ze wakker worden. Een mobiel abonnement is dan ook zeker nodig, al zul je thuis naar alle waarschijnlijkheid gebruik maken van de wifi. Alsnog zul je zo nu en dan moeten bellen en sms'en, wat je dus kunt doen met zo'n abonnement.

Ook kun je hier 4G of zelfs 5G aan toevoegen, zo kun je als je niet thuis bent ook het internet gebruiken. Besparen op je mobiel abonnement wil natuurlijk iedereen, wat kan met de onderstaande tips.

Kom niet boven je bundel uit
Zo is het onder andere van belang om niet boven je bundel uit te komen. Sterker nog, het is dan zelfs beter om een duurdere bundel af te sluiten. Je kunt natuurlijk proberen te besparen door te kiezen voor een goedkoper abonnement met minder belminuten, sms'jes en MB's. Helaas kan dit wel degelijk averechts werken, wat vooral het geval is als je elke maand alsnog boven je limieten uitkomt. Je zult dan constant bij moeten betalen. Het is daarom beter om voor meer ruimte te kiezen door een duurder abonnement af te sluiten. Dit kan je juist geld besparen.

Maak gebruik van gezinsvoordeel
Daarnaast zul je zien dat de meeste providers in ons land met gezinsvoordeel werken. Dit houdt in dat je korting zult krijgen op je abonnementskosten. Ook kan gezinsvoordeel ervoor zorgen dat je gratis onderling kunt bellen met je ouders, broertjes of zusjes als ze een mobiel abonnement hebben afgesloten bij dezelfde provider als jij. Dat is natuurlijk heel handig, dus het is zeker slim om hier gebruik van te maken als dit mogelijk is bij je provider. T-Mobile en KPN bieden sowieso gezinsvoordeel aan, dus een bundel afsluiten bij deze providers valt zonder twijfel aan te raden.

Vergeet de studentenkorting niet
Tegenwoordig zijn er helaas nog maar heel weinig providers in Nederland die studenten nog korting geven als ze een abonnement afsluiten. Ben doet dit nog wel. Deze provider geeft de studenten namelijk korting door geen aansluitkosten te rekenen bij het afsluiten van een bundel. Andere providers doen dit dus helaas niet meer, maar het kan nog wel voorkomen dat ze tijdelijke acties voor studenten hebben. Als jij een student bent die graag wilt besparen op je mobiel abonnement dan is het dus zeker verstandig om dit in de gaten te houden.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.0 °C
  • 0.0 mm
  • 17.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top