Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Fieldlab festivals in Biddinghuizen week uitgesteld

Vrijdag 12 maart 2021
Fieldlab festivals in Biddinghuizen week uitgesteld
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Back To Live-festivals die dit weekend in Biddinghuizen zouden worden gehouden, zijn vanwege slecht weer met een week uitgesteld. Dat meldt de organisatie. Regen en windstoten zorgen eventueel voor een te lage opkomst, wat de resultaten van het onderzoek niet representatief maakt.

Het dancefestival op zaterdag en het popfestival op zondag horen tot een serie proefevenementen van Fieldlab Evenementen, een gezamenlijk initiatief van zowel de zakelijke als de publieksevenementensector en de overheid. Bij die evenementen wordt gekeken hoe op een veilige manier evenementen georganiseerd kunnen worden tijdens de coronacrisis.

Organisator Tim Boersma zegt dat het een moeilijke beslissing was. De organiserende partijen realiseren zich ten zeerste dat dit een ontzettend zware dobber is voor alle bezoekers, artiesten, leveranciers, medewerkers en diensten.

Bezoekers waren al getest
Alle mensen voor zaterdag waren al getest. Hun kaartjes blijven geldig, maar zij moeten zich wel opnieuw laten testen. Mensen mogen zelf aangeven of ze hun ticket willen behouden. Kaartjes die overblijven, gaan maandag 15 maart om 16.00 uur opnieuw in de verkoop. De vorige keer waren alle kaarten binnen 20 minuten uitverkocht.

De line-up lijkt voorlopig hetzelfde te blijven, maar is afhankelijk van de beschikbaarheid van de artiesten zegt Boersma.

De nieuwe datum voor het Back to Live Dance Festival is zaterdag 20 maart, een dag later is het Popfestival. Beide evenementen vinden plaats tussen 13.00 en 19.00 uur op het evenemententerrein in Biddinghuizen.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top