Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Dit is een artikel van swishfund.nl

Een zakelijk krediet aanvragen bij Swishfund

Dinsdag 16 maart 2021
Een zakelijk krediet aanvragen bij Swishfund
Foto: FreeImages.com (rechtenvrije foto)

Dit is een artikel van swishfund.nl

Ondernemers die extra financiële ruimte nodig hebben voor de groei van hun bedrijf, en die het benodigde bedrag niet met eigen middelen kunnen financieren, kunnen overwegen om een zakelijk krediet aan te vragen bij een kredietverstrekker.

Door het ontvangen van financiële steun is het bijvoorbeeld mogelijk om extra voorraden in te kopen, misschien wel extra mensen aan te nemen of apparatuur aan te schaffen. Om in aanmerking te kunnen komen voor een zakelijk krediet moet je voldoen aan verschillende voorwaarden. De voorwaarden kunnen per kredietverstrekker verschillen, en met name de traditionele banken kunnen een lastige horde zijn om te nemen. Zeker als je beginnend ondernemer bent. Daarom zijn niet-traditionele kredietverstrekkers vaak een beter alternatief, omdat zij startende ondernemers ook kansen geven. In dit artikel vertellen we je er meer over. Lees je verder?

Ook te gebruiken als overbruggingsperiode
Zoals in de inleiding van dit artikel al is aangegeven, kun je een zakelijk krediet voor verschillende doeleinden gebruiken. Wel is het belangrijk om te realiseren dat een krediet altijd geld gaat kosten, en dat je dus een weloverwogen beslissing (en dus afweging) moet maken of je extra financiële ruimte nodig hebt. Desalniettemin leven we op dit moment in een onzekere tijd. Verschillende sectoren worden door grote economische klappen getroffen. Hierdoor kan een zakelijk krediet in een keer ook gebruikt worden als lening om een periode te kunnen overbruggen.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?
Om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet, moet jouw aanvraag aan verschillende voorwaarden voldoen. Zoals aangegeven kunnen de voorwaarden voor het toekennen van bedrijfskrediet aanvragen per bank verschillen. Grootbanken zijn een stuk minder happig op het verstrekken van kredieten aan startende ondernemers. Daarom delen wij in dit artikel de voorwaarden van Swishfund, een zakelijke financieringsplatform dat zich met name richt op midden- en kleinbedrijf.

Welke voorwaarden gelden bij Swishfund om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet?
• Jouw onderneming is ingeschreven bij de KvK
• Je bent in het bezit van een geldig KvK-uittreksel
• Je hebt een zakelijke bankrekening
• Jouw onderneming is 12 maanden of langer actief
• Je kunt een jaaromzet overleggen van tenminste €50.000

De aanvraagkeuring geschiedt online, waarna je met een medewerker van Swishfund binnen 24 uur (na indiening aanvraag) contact met je opneemt om de ingediende aanvraag met jou te bespreken. Dit is een geheel vrijblijvende service waar dus geen kosten voor in rekening worden gebracht. Na goedkeuring van jouw kredietaanvraag wordt het bedrag binnen 3 werkdagen op je zakelijke rekening gestort. Succes!


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.4 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top