Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Jacht op vakantiehuisjes in volle gang

Maandag 22 maart 2021
Jacht op vakantiehuisjes in volle gang
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vakantieparken en campings in Flevoland kunnen ondanks de coronacrisis weer rekenen op flink wat toeristen in de komende zomer. Nederlanders zijn al druk op jacht naar vakantiehuisjes en kampeerplekken, zegt directeur Rinkje Tromp van Visit Flevoland in haar afscheidsinterview bij Over Flevoland Gesproken.

Ook in de nabije toekomst vallen de corona-effecten voor de Flevolandse vakantiemarkt waarschijnlijk mee. De pandemie kan leiden tot minder vliegreizen naar verre bestemmingen, maar dat raakt onze regio minder, zegt Tromp. "Wij mikken toch al vooral op toeristen uit Duitsland en België, en die zouden wel weer eerder naar hier kunnen komen."

'Ode aan het landschap'
Rinkje Tromp verwacht ook dat de regio kan profiteren van de landelijke themacampagne 'Ode aan het landschap' waar Flevoland bij aanhaakt. "Dat komt precies op het goede moment om Flevoland in de schijnwerpers te zetten. Mensen zijn juist nu in coronatijd op zoek naar ruimte om zich heen."

Tromp neemt deze maand afscheid als directeur van Visit Flevoland. Volgens haar hebben de campagnes van de laatste jaren ertoe geleid dat het beeld van Flevoland bij de buitenwereld duidelijker is geworden. "Het is nieuw gemaakt land. Dat heeft een ander soort schoonheid en dat unieke karakter wordt steeds meer herkend door bezoekers." Dat kost soms wel wat overtuigingskracht, erkent ze: "Het moeilijkste is dat mensen het pas snappen als ze hier geweest zijn."

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.7 °C
  • 0.0 mm
  • 15.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top