Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Inwoners doen het liefst aangifte in een politiebureau in de eigen gemeente

Woensdag 24 maart 2021
Inwoners doen het liefst aangifte in een politiebureau in de eigen gemeente
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Inwoners van Dronten, Noordoostpolder en Urk willen het liefst in een politiebureau in de eigen gemeente vragen stellen en aangifte doen. Dat blijkt uit een enquête die door 650 mensen uit die drie gemeenten is ingevuld. De politiebureaus zouden elke werkdag geopend moeten zijn, aldus de respondenten.

Inwoners willen liever niet dat contact met de politie digitaal verloopt. Ze zijn daarom ook best bereid een aantal dagen te wachten met het doen van aangifte, als dit nodig is. Als er toch digitaal contact is, doen inwoners van Dronten, Noordoostpolder en Urk dit het liefst vanuit de privacy van het eigen huis.

Minder contacten
Het basisteam Dronten, Noordoostpolder en Urk (DNU) wilde graag weten hoe de dienstverlening van de politie in deze tijd ervaren wordt: "We horen via sociale media wel geregeld van inwoners, maar het aantal contacten op straat is in de coronatijd veel minder geworden. De meeste contacten met de politie zijn momenteel digitaal, en bureaus zijn gesloten. We weten eigenlijk niet wat mensen daarvan vinden."

Het basisteam is blij dat ruim 650 mensen de vragen hebben beantwoord. De uitkomsten worden nog verder verwerkt, maar de eerste analyse laat zien dat inwoners het liefst fysieke gesprekken met de politie houden. Het basisteam DNU wil met alle feedback de dienstverlening optimaliseren.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.0 °C
  • 0.0 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top