Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK

ZOA collecte ook dit jaar online

Woensdag 31 maart 2021
ZOA collecte ook dit jaar online
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Vorig jaar was de stichting ZOA één van de eerste organisaties die de collecteweek wegens corona verplaatste naar een online collecte. Ook dit jaar zullen er geen collectanten langs de deuren komen en zal de collecte volledig online plaatsvinden.

Daniëlle Commandeur organiseert ook dit jaar de collecteweek in Biddinghuizen. Daniëlle Commandeur: "We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is nog altijd geen optie. Tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt. Ik hoop daarom dat mensen in Biddinghuizen ook dit jaar online een donatie zullen doen". Doneren kan via een online collectebus, maar geven kan ook via SMS en de website van ZOA.

Doneren
Met donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Er zijn diverse inwoners die een persoonlijke collectebus hebben gemaakt. Ook is er een bus voor heel Biddinghuizen gemaakt https://digicollect.zoa.nl/biddinghuizen-gemeente. Rechtstreeks aan de stichting doneren kan ook. Ga hiervoor naar https://steun.zoa.nl/collecte.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Collectes
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.8 °C
  • 0.0 mm
  • 10.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top