Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Eerste paasdag uitzending Radio Manhattan

Vrijdag 2 april 2021
Eerste paasdag uitzending Radio Manhattan
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizer radiozender 'Radio Manhattan' zal op zondag 4 april 2021 weer een speciale paasuitzending verzorgen. Het programma, de Corona Editie begint in de vroege morgen. Radio Manhattan verzorgde al eerder een speciaal programma tijdens de feestdagen.

De zender draaide al platen op Eerste Paasdag 2020, Koningsdag 2020, Hemelvaartsdag 2020, Tweede Kerstdag 2020 en Oudejaarsdag 2020.

Het programma wordt tijdens deze editie alleen gemaakt door DJ Ane. DJ Richard hoopt er de volgende keer weer bij te zijn. T/m 12.00 uur is er vooral Non-Stop muziek. Vanaf 12.00 uur wordt de uitzending gepresenteerd en is er de mogelijkheid om een verzoekplaat aan te vragen of een groet door te geven.

Radio Manhattan vloeide ooit voort uit de vroegere activiteiten van LOB (Lokale Omroep Biddinghuizen), een piratenzender die in de jaren '80 en '90 vanuit diverse locaties in Biddinghuizen de ether in werd gestuurd. LOB, LRB, Balans 101 en de andere namen waaronder de zender bestond, gingen ter ziele, maar het zenden ging verder vanuit een andere locatie onder een andere naam: Radio Manhattan. De zender draaide begin jaren '90 en later nog eens tussen 2006 en 2011.

De makers van toen zenden allang niet meer illegaal uit, maar besloten met Pasen 2020 dat het tijd werd om met een speciale interneteditie te komen. Nu de coronacrisis nog steeds voor diverse beperkingen zorgt is er besloten om ook in 2021 een corona editie te maken.

Luister op Eerste Paasdag naar Radio Manhattan via http://www.radiomanhattan.nl, of klik op de banner op de openingspagina van BHZNet.nl. Verzoekjes via 06-53221791.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.0 °C
  • 0.0 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top