Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Laatste kaarten Lowlands in de verkoop

Donderdag 22 april 2021
Laatste kaarten Lowlands in de verkoop
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande donderdag 22 april om 20:00 uur gaat de kaartverkoop voor Lowlands 2021 via Ticketmaster van start. Lowlands 2020 was binnen 5 uur uitverkocht en het overgrote deel van de kaartkopers heeft ervoor gekozen hun ticket te bewaren tot de editie van dit jaar.

Donderdag komt een beperkt aantal festivaltickets beschikbaar voor de verkoop. Dit zijn tickets van mensen die een refund voor hun LL20-ticket hebben aangevraagd. Er worden alleen reguliere festivaltickets verkocht, geen Gespreid Betalen-tickets of Groepstickets.

Een festivalticket (3 dagen festival, incl. plek op de festivalcamping en pendelbus van/naar treinstation Lelystad/Dronten) kost €230,- inclusief servicekosten.

Daarnaast gaan de parkeertickets en de kaarten voor het Gllamcamp en de Campercamping ook weer in de verkoop. Bovendien komen er 100 extra Groepscampingplekken beschikbaar voor een gegarandeerde plek van 10 x 10 meter met een picknicktafel en een robuuste partytent van 4,5 x 3 meter.

De Groepscampingplekken bevinden zich dit jaar naast het Gllamcamp. Op een Groepscampingplek mag je zoveel eigen tenten plaatsen als je wil, zolang je binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er ongeveer 8 tweepersoonstentjes op één plek.

Nieuw dit jaar zijn de Gllamcamp Packages. Voor het Gllamcamp DeLLuxe zijn dit jaar namelijk ook arrangementen te boeken, waarbij je accommodatie, het bijbehorend aantal festivaltickets en een parkeerticket voor de Gllamcamp DeLLuxe Parking zijn inbegrepen. Meer info over het Gllamcamp en de Gllamcamp Packages vind je op www.gllamcamp.nl.

Koop je tickets via Ticketmaster, want alleen zo weet je zeker dat je Lowlands met een geldig ticket binnenkomt. Wie tweedehandstickets via sites als Ticketswap en Marktplaats koopt, loopt namelijk een groot risico. Je weet immers niet of de originele kaartkoper een refund heeft aangevraagd waardoor het ticket ongeldig is gemaakt.

Binnenkort kun je via je Ticketmaster-account je ticket doorverkopen aan een andere fan, of tickets vinden die door eerdere kaartkopers worden aangeboden. Gegarandeerd veilig, want bij aankoop van een tweedehandsticket via Ticketmaster ontvang je een uniek, volledig nieuw ticket. Je kunt alleen reguliere festivaltickets kopen en verkopen op het doorverkoopplatform van Ticketmaster.

Op dit moment is nog niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan het bezoek aan een festival. Zodra hier meer over bekend is, laat de organisatie dat direct weten. Als Lowlands 2021 vanwege corona niet kan plaatsvinden, wordt er een ticketregeling opgesteld.

Lowlands.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2021
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.2 °C
  • 0.0 mm
  • 16.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top