Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Julia Bobeldijk prijswinnaar bij SRT Biddinghuizen

Donderdag 22 april 2021
Julia Bobeldijk prijswinnaar bij SRT Biddinghuizen
Foto: SRT Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Opnieuw mocht Bosch Car Service SRT Biddinghuizen een klant verrassen met een cadeau. Dit keer was Julia Bobeldijk de gelukkige prijswinnaar. Zij maakte onlangs online een afspraak voor onderhoud aan haar auto.

De Bosch Car Service organisatie verloot onder alle aangesloten garagebedrijven maandelijks prijzen. "Het is iedere maand weer een spannend mailtje van Bosch om te ontvangen", aldus Arnold Stoker van Bosch Car Service SRT Biddinghuizen; "we hebben werkelijk geen idee of wij bij de gelukkigen horen en zo ja wie onze gelukkige klant is, en wat de prijs is. Dit keer was het een mooie Food Processor van Bosch. Dat is natuurlijk een supermooi cadeau om iemand blij mee te maken".

Kans maken
U maakt iedere maand kans op één van de vele Bosch-prijzen: ruitenwissers, blenders, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, accuschroefboormachines, hogedrukreinigers en nog veel meer. Wilt u één van de deze prijzen winnen? Meedoen kan door online een afspraak te plannen. Voor meer informatie, en natuurlijk voor het maken van een online afspraak, kijk op http://www.srtgroep.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top