AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

BAS Voetbal zoekt trainer/coach voor JO 19-1

Woensdag 12 mei 2021
BAS Voetbal zoekt trainer/coach voor JO 19-1
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - BAS Voetbal uit Biddinghuizen is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor BAS JO 19-1. Dit team komt uit in de 2e Klasse. Er wordt gezocht naar een kandidaat met een TC-3/UEFA C-diploma en affiniteit met het trainen en begeleiden van jeugdteams.

"Als trainer/coach haal je veel plezier en voldoening uit het trainen en coachen van jeugdteams en weet het enthousiasme over te brengen op de spelers. Communicatie is één van de kerncompetenties van de beoogde trainer/coach. Samenwerken met andere trainers en leden van de technische commissie binnen BAS Voetbal gaat je gemakkelijk af. Vooral voor een jong beginnende trainer vormt dit team een mooie uitdaging."

De trainer/coach is belast met het trainen met het trainen van de JO 19-1 op principe dinsdag- en donderdagavond (andere dagen zijn in overleg bespreekbaar) en het coachen van het team op zaterdag. BAS Voetbal biedt trainers een fijne werkomgeving waarin plezier en prestaties samengaan. Voor de trainer/coach is een passende vergoeding beschikbaar. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Tommy Dunnik, coördinator bovenbouw van de Technische Commissie van BAS Voetbal. Hij is telefonisch te bereiken onder nummer 06-28252007 of per e-mail: tommyd85@live.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top