Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Pretpark Walibi weer open

Vrijdag 21 mei 2021
Pretpark Walibi weer open
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Pretpark Walibi in Biddinghuizen is vrijdagochtend weer opengegaan. Tot groot plezier van de achtbaanliefhebbers, waarvan er een aantal al meteen voor de poort stond. Het pretpark ging in oktober dicht vanwege de wintersluiting, maar moest de opening steeds uitstellen vanwege de coronamaatregelen. Normaal gesproken opent het pretpark op 2 april.

Walibi mocht officieel woensdag al open van het kabinet, maar had twee extra dagen nodig om de attracties op te starten en personeel in te plannen. "We zijn echt heel erg blij, het heeft lang geduurd", zegt Mandy van der Tak van Walibi. Het pretpark sloot in oktober een paar dagen eerder dan normaal de deuren. De 'Halloween Fright Nights' werden vroegtijdig afgebroken, omdat bezoekers schuilden voor de regen en geen anderhalve meter afstand bewaarden.

Nu Walibi weer open mag, blijven de coronamaatregelen van kracht. Bezoekers moeten anderhalve meter afstand houden op de looppaden, in de wachtrijen en in de attracties. Ook heeft Walibi een speciale app in het leven geroepen, waardoor de wachtrijen bij de achtbanen beperkt blijven. Het aantal bezoekers in het park is ook dit seizoen ingeperkt. Walibi mag vooralsnog één persoon per tien vierkante meter ontvangen.

Ook in het nieuwe seizoen moeten bezoekers vooraf hun pretparkbezoek inplannen. "Zo weten we ook precies hoeveel bezoekers er komen en kunnen we op een gegeven moment zeggen: het park is uitverkocht." De toiletten in het pretpark zijn open, alleen de binnenattracties 'Merlin's Magic Castle' en 'Neurogen' blijven dicht.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.0 °C
  • 27.4 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top