Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Odd Fellows Dronten schenkt kippenren aan Dierenpark de Scharrelberg

Vrijdag 25 juni 2021
Odd Fellows Dronten schenkt kippenren aan Dierenpark de Scharrelberg
Foto: Odd Fellows Dronten

BIDDINGHUIZEN - Het 40 jarige dierenpark in Biddinghuizen werd tijdens een feestelijke open dag op 19 juni uitgebreid in het zonnetje gezet. Naast de onthulling van een nieuw mededelingenbord door burgemeester Jean Paul Gebben, krijgt het jubilerende dierenpark ook een cadeau van Odd Fellows Dronten.

Met opbrengst uit de Odd Fellows Boekwinkel wordt voor De Scharrelberg een kippenren gekocht waardoor de ruim 30 kippen beter kunnen worden verzorgd. Die beoogde ren is nog in productie en in afwachting daarvan overhandigde Odd Fellow Wim Rampen alvast een symbolische kippenren aan Scharrelberg-voorzitter Henk Aernaudts.

Net als De Scharrelberg wordt de Odd Fellows boekenwinkel in het winkelcentrum in Dronten helemaal gerund door vrijwilligers en de opbrengst gaat naar bij Odd Fellows passende goede doelen. Vaak is dit ondersteuning aan mensen die zich inzetten voor anderen en die de samenleving mooier en beter willen maken. De Scharrelberg is daar een prachtig voorbeeld van. Het park draait vrijwel volledig op 6 vrijwilligers en op donaties, grotendeels bijeen gebracht door de "Vrienden van de Scharrelberg". Daarnaast ontvangt het dierenpark regelmatig voer en hooi van sponsorende bedrijven uit de directe omgeving. Niet te onderschatten hierbij is de positieve bijdrage die door Dorpsbelangen Biddinghuizen wordt geleverd.

Het dierenpark is populair bij de inwoners van het dorp, wat ook blijkt uit het feit dat ze regelmatig hoog scoren in de Rabobank clubkas campagne en daar een mooie bijdrage uit mogen ontvangen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scharrelberg
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top