Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Mogelijk verplicht tussendoor testen op Lowlands

Dinsdag 6 juli 2021
Mogelijk verplicht tussendoor testen op Lowlands
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Bezoekers van Lowlands die niet volledig gevaccineerd zijn, moeten niet alleen voor, maar mogelijk ook tijdens het festival getest worden op corona. Festivalorganisator Mojo wijst bezoekers erop dat het 'een hoop gedoe' is, 'dat simpel voorkomen kan worden' als festivalgangers zich zo snel mogelijk laten vaccineren tegen corona.

De Rijksoverheid heeft het voornemen om vanaf 25 juli festivals toe te staan met twee of meer overnachtingen, onder voorwaarde dat bezoekers met een verlopen testbewijs pas van de camping naar het festivalterrein mogen als ze opnieuw negatief getest zijn.

Testen
Als het Rijk besluit vast te houden aan verplicht tussendoor testen, is het de vraag waar dat moet plaatsvinden, hoe het testen gefaciliteerd wordt en wat de geldigheidsduur van een testbewijs is. Mojo hoopt daar vanuit Den Haag dinsdag of woensdag uitsluitsel over te krijgen.

Lowlands is dit jaar van 20 en met 22 augustus. Bezoekers kunnen de dag voor het festival vanaf 09:00 uur arriveren en de dag na het festival tot 12:00 uur vertrekken. Een week later staat op het Lowlandsterrein 'Down The Rabbit Hole' op het programma, ook een meerdaags festival.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2021
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top