Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Almere City FC wint oefenduel van Regioteam

Woensdag 7 juli 2021
Almere City FC wint oefenduel van Regioteam
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De profvoetballers van Almere City hebben een oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie overtuigend gewonnen. In Swifterbant was de ploeg van de nieuwe trainer Gert Jan Verbeek op het complex van Swift'64 met 0-7 dinsdagavond te sterk voor Regioteam Dronten.

Dit regioteam bestond uit een combinatie van spelers van ASV Dronten, Reaal Dronten, BAS Biddinghuizen en Swift'64. Bij rust leidde Almere City al met 0-4 dankzij goals van Frederik Helstrup, Jorrit Smeets, Lance Duijvestijn en Jonas Arweiler. In de tweede helft liep de ploeg van Gertjan Verbeek verder uit naar 0-7 door goals Daniël Breedijk en twee van Anass Ahannach.

Komende vrijdag speelt Almere City FC de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding. Dan gaan de Almeerders op bezoek bij Jong FC Utrecht. De wedstrijd op sportpark Zoudenbalch begint om 16.00 uur. Later deze maand volgen nog oefenduels tegen MVV, het Duitse SV Meppen, FC Dordrecht, NAC en Bundesliga club 1. FC Koln.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top