Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Wielerwedstrijd Zuiderzeeronde op 17 juli

Donderdag 8 juli 2021
Wielerwedstrijd Zuiderzeeronde op 17 juli
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 17 juli 2021 vindt weer de wielerwedstrijd De Zuiderzeeronde plaats. Start en finish zijn dit jaar bij Flevonice aan de Strandgaperweg 20 te Biddinghuizen. De wedstrijd voor jongeren loopt over de buitenwegen, maar de elite/beloften rijden dichter langs Biddinghuizen.

Om dit wielerevenement op een veilige manier te laten verlopen zijn er op deze dag tussen 08:00 uur en 18:00 uur verschillende wegen afgesloten. Er zijn daarom enkele omleidingsroutes van kracht, welke met borden en door verkeersregelaars worden aangegeven. "Wij willen u vragen de verkeersregelaars te respecteren en hun aanwijzingen op te volgen", aldus de Gemeente Dronten. De omleidingen op deze dag kunnen zorgen voor een iets langere reistijd, o.a. ook voor enkele buslijnen in het openbaar vervoer.

Het parcours van de jongeren

Jongeren
In de ochtend (tussen 9.30 en 12.30 uur) rijden de jongeren over een parcours via de Strandgaperweg, Alikruikweg, Mosselweg, Kokkelweg en Bremerbergweg. Aanwonenden kunnen gebruikmaken van deze wegen, maar wordt gevraagd rekening te houden met passerende wedstrijdrenners en uitsluitend in dezelfde rijrichting te rijden. De Bermerbergweg is deze ochtend afgesloten voor overig verkeer, dat zal worden omgeleid.

Elite/beloften
Aansluitend wordt de wedstrijd voor elite/beloten gehouden. Deze wedstrijd loopt over een parcours van 83km, eveneens met start en finish bij Flevonice. Behalve via de Spijkweg en Oldebroekerweg, gaat deze via de Baan/Swifterweg om het dorp heen.

Het parcours van de elite, welke rijrichting wordt aangehouden is niet duidelijk uit de afbeelding

Toeschouwers
Op de start- en finishlocatie van de wielerkoers worden geen bezoekers toegelaten. Bent u van plan om dit evenement toch, langs het parcours, te gaan bezoeken, dan vraagt de Gemeente Dronten om de regels omtrent COVID-19 in acht te houden en om eventuele aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Meer informatie over de wielerronde, routes, omleidingen en de start- en eindtijden vindt u op: https://www.zuiderzeeronde.nl.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wielersport
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Flevo Nice
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.0 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top