0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Walibi Express tjokvol: Connexxion zet extra bussen in

Dinsdag 13 juli 2021
Walibi Express tjokvol: Connexxion zet extra bussen in
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vervoersbedrijf Connexxion is maandagavond overrompeld door grote drukte bij pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen. Op beelden van Loopings.nl is te zien dat mensen zich als sardientjes in een blik in een bus van de Walibi Express proppen, uit angst dat ze de laatste bus missen.

Mensen in de bus klaagden via de sociale media dat veel passagiers niet het verplichte mondkapje droegen. Een woordvoerder van Connexxion bevestigt de overvolle bussen, maar benadrukt dat de chauffeurs geen handhavingsplicht hebben voor de coronamaatregels. "Dat is de verantwoordelijkheid van onze passagiers zelf. Mijd drukte is het advies, maar dat is niet verplicht."

De vervoerder is verrast door de drukte, die het gevolg is van het begin van de vakantie. "Onze chauffeurs moeten drukte doorgeven, zodat we kunnen opschalen. We zullen dinsdagavond in ieder geval extra materieel inzetten." Walibi laat weten dat er maatregelen komen bij de toegang tot de bussen. Hekken en lijnen moeten ervoor zorgen dat mensen 1,5 meter afstand blijven houden.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Openbaar Vervoer
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top