Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Opgroeicafé organiseert bootcamp voor ouder en kind in Noaberpark

Maandag 19 juli 2021
Opgroeicafé organiseert bootcamp voor ouder en kind in Noaberpark
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdag 27 juli organiseert het Opgroeicafé in samenwerking met VitaalOveral een bootcamp in Biddinghuizen voor ouders en hun kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar. Tijdens de bootcamp gaan ouders en kinderen samen verschillende oefeningen doen.

"Spelenderwijs wordt een parcours afgelegd waarbij zowel de ouders als de kinderen naderhand een lekkere work out gehad hebben", aldus Claudia Jansen, sociaal werker bij De Meerpaal. "Samen met je kind sporten is niet alleen gezellig, je leert ook samenwerken en grenzen verleggen. Én je hoeft geen oppas te regelen."

Meedoen?
De activiteit start om 10.00 uur in het Noaberpark in Biddinghuizen. Deelname is gratis, maar het is noodzakelijk om je van te voren aan te melden. Dit kan voor zaterdag 24 juli via claudia.jansen@meerpaal.nl telefonisch via 06 51 53 64 34. Graag bij aanmelding aangeven om hoeveel kinderen het gaat + de leeftijd.

Tip: trek makkelijk zittende- of sportkleding aan.

Gezond en sportief in jouw buurt
De werkgroep van het Opgroeicafé Dronten – bestaande uit De Meerpaal, FlevoMeer Bibliotheek, Home-Start, Kinderopvang Dronten en Icare Jeugdgezondheidszorg – hebben in het kader van 'Samen gezond en sportief in jouw wijk' verschillende activiteiten ontwikkeld waarbij zowel ouders als kinderen actief bezig zijn.

Met dit project wordt getracht om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij het creëren van een gezonde leefomgeving. Meer informatie over dit project is te vinden op: https://www.samenactief.nl/samen-gezond-en-sportief/.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top