Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Inloopspreekuur voor reizen met het OV weer opgestart

Dinsdag 20 juli 2021
Inloopspreekuur voor reizen met het OV weer opgestart
Foto: OV-Ambassadeurs - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Dit houdt in dat ook het spreekuur in de gemeente Dronten (dat wordt gehouden in de Meerpaal in Dronten) weer van start gaat.

"Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend", schrijft OV-ambassadeurs in een persbericht. "Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen".

Het inloopspreekuur wordt gehouden op woensdag 4 augustus aanstaande van 10.00 tot 11.30 uur in De Meerpaal (De Rede 80-82) in Dronten.

Telefonisch
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. Tijdens de zomerperiode van 12 juli tot 31 augustus 2021 is het telefonisch spreekuur alléén bereikbaar op de ochtenden.

Kijk voor meer informatie op http://www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Openbaar Vervoer
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top