Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Amber Litz wint BHZNet Tourmanager 2021

Donderdag 22 juli 2021
Amber Litz wint BHZNet Tourmanager 2021
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zondag werd met een massasprint, gewonnen door Wout van Aert, de Tour de Trance tot een einde gebracht. Voor het tweede jaar op rij werd de Sloveen Tadej Pogačar gekroond tot winnaar van de grootste wielerwedstrijd. Traditiegetrouw organiseerde BHZNet.nl een Tourmanager, dit jaar gewonnen door Amber Litz.

Het was voor het eerst dat Litz in de top van het klassement van Biddinghuizen eindigde, al gold dat voor de meeste deelnemers van de top 5. Met een achterstand van 45 punten schreef Martijn Spoelstra andermaal een tweede plaats bij op zijn erelijst, die nu zilveren vermeldingen heeft van de Tour van 2006, 2012 en 2021 en van de Giro 2020. Op slechts één punt achterstand eindigde Jeffrey Overeem als derde, gevolgd door Pieter Sybesma en Jannick Klopman.

Dit jaar waren er 102 inwoners van Biddinghuizen die streden om de eer. De volledige Biddignhuizer ranglijst is te vinden op tourdefrancemanager.com. De volgende grote wielerronde is de Vuelta a España, welke van start gaat op zaterdag 14 augustus. Ook dan kan worden deelgenomen aan een wielerspel via BHZNet.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top