Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Dit is een artikel van 24webvertising.nl

Wat zijn de beste goedkope smartphones van 2021?

Dinsdag 10 augustus 2021
Wat zijn de beste goedkope smartphones van 2021?
Foto: Pexels/com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van 24webvertising.nl

Of je er nu voor kiest om een abonnement met telefoon af te sluiten of toch voor een losse sim only telefoon, je zult hoe dan ook honderden euro's moeten betalen voor je nieuwe smartphone. Het verschil is alleen dat je dit bij een abonnement verdeeld over een jaar of twee jaren moet doen, terwijl je bij een sim only abonnement dit in één klap moet betalen.

Doordat dit een fors bedrag kan zijn, kiezen steeds meer mensen voor een abonnement met telefoon. Desondanks zijn er ook een paar goede goedkope smartphones die je zou kunnen kopen, zoals de drie voorbeelden die in dit artikel genoemd worden.

iPhone SE
De iPhone SE is perfect voor mensen die een betaalbare telefoon van Apple willen zonder alle toeters en bellen van de duurdere modellen. Als je een smartphone wilt zonder functies zoals Face ID voor authenticatie of een groot scherm, werkt de SE prima. Het vertrouwt op je vingerafdruk met Touch ID om te ontgrendelen, wat betekent dat de startknop terug is. Het is ook een klein ding, maar zo compact als de 4 inch iPhone SE uit 2016 of de iPhone 12 Mini. Het 4,7 inch scherm is desondanks nog steeds erg klein in vergelijking met andere telefoons van vandaag. Je krijgt een aantal moderne voorzieningen zoals draadloos opladen en IP67 waterbestendigheid, maar helaas heeft de koptelefoonaansluiting het niet gehaald in het ontwerp van de iPhone SE.

Google Pixel 4A
Google nam alles wat we leuk vonden aan de 2019 Pixel 3A en maakte het nog beter met de Pixel 4A. Ten eerste is de nieuwere variant goedkoper. Het is zeldzaam om een telefoon te zien verbeteren en in prijs te zien dalen. De 4A heeft ook een spectaculaire camera met dezelfde hoofdsensor als het vlaggenschip Pixel 4, waardoor hij kan concurreren met telefoons die drie keer zo duur zijn. Je kunt geen ander apparaat in dit budget vinden dat het soort foto's bij weinig licht kan maken dat de Pixel 4A kan maken, je kunt zelfs foto's van de Melkweg maken met een statief mits je in een donker genoeg gebied bent en dat is allemaal mogelijk dankzij Google's Night Sight modus.

Nokia 5.4
Je moet je verwachtingen verlagen voor elke smartphone die onder de prijs van 200 euro zakt, maar de Nokia 5.4 zal alsnog indruk op je maken. In tegenstelling tot de budgettelefoons van Motorola, krijg je NFC, zodat je bij geselecteerde winkels kunt betalen met de telefoon via Google Pay. HMD belooft bovendien twee jaar Android versie upgrades en drie jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Dat soort software ondersteuning op een telefoon die zo goedkoop is, is zeldzaam, hoewel HMD de laatste tijd traag is geweest met het uitgeven van updates. De Nokia 5.4 lijkt bovendien erg op zijn voorganger, de Nokia 5.3. Bij deze goedkope smartphone zul je dan ook merken dat de prestaties van de telefoon goed genoeg zijn, maar niet echt bijzonder. Logisch natuurlijk, want meer kun je niet verwachten van deze lage prijs.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.4 °C
  • 0.0 mm
  • 21.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top