AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Kaarthouders Lowlands krijgen voorrang bij kaartverkoop editie 2022

Woensdag 28 juli 2021
Kaarthouders Lowlands krijgen voorrang bij kaartverkoop editie 2022
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen maandag werd bekend dat Lowlands 2021 niet doorgaat omdat vanwege corona meerdaagse festivals met camping tot 1 september door het kabinet zijn verboden. Op dezelfde dag werd bovendien bekend dat kaarthouders een refund zouden ontvangen. Dit leidde tot ophef, naar nu blijkt grotendeels onterecht.

Het meest gehoorde geluid op de diverse sociale media, was dat mensen hun kaart wilden behouden voor de editie 2022 (de hashtag #norefund werd hiervoor zelfs veelvuldig gebruikt) en dat ze hierbij gerust bereid waren bij te betalen, bang om naast een kaart voor het volgende festival te grijpen. Zojuist ontvingen kaarthouders een e-mail van Ticketmaster, waarin onder andere wordt uitgelegd dat houders van een ticket van 2021 in januari van het komende jaar een speciale code krijgen toegestuurd waarmee ze nog vóór de start van de officiële kaartverkoop al een ticket kunnen bemachtigen.

Refund gaat automatisch
De refund heeft betrekking op alle ticketsoorten, inclusief Gllamcamptickets, Campercampingtickets en parkeertickets. De refund wordt uitbetaald aan de oorspronkelijke kaartkoper die bij Ticketmaster bekend is op het IBAN-nummer, de creditcard of PayPal-rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

Prijzen 2022
"De ticketprijzen voor Lowlands 2022 zijn nu nog niet bekend", schrijft Ticketmaster, "maar duidelijk is wel dat de ticketprijzen uit 2019 niet toereikend zijn voor de kosten die we in 2022 maken. De ticketprijzen voor 2022 worden vastgesteld op het moment dat we een duidelijker beeld hebben van de prijsstijgingen op het gebied van programma, productie, personeel etc.".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2021
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top