Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb

Voortbestaan BAS Volleybal onder druk nu ook laatste competitieteam stopt

Dinsdag 24 augustus 2021
Voortbestaan BAS Volleybal onder druk nu ook laatste competitieteam stopt
Archieffoto BAS Dames uit 2017
Foto: BAS Volleybal

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande zaterdag gaat de nieuwe sporthal 'De Binding' open, maar eerder deze week maakte BAS Volleybal bekend hier vooralsnog geen competitiewedstrijden in te gaan afwerken. Het enige competitieteam dat nog over was, Meiden A, gaat ermee stoppen.

"Voor de vakantie hebben we nog op een bescheiden manier afscheid genomen van het Koetshuis en daar hebben we ook besproken hoe we komend seizoen verder willen gaan", schrijft BAS Volleybal. De speelsters van Meiden A gaan ermee stoppen, "omdat ze gaan studeren en/of te oud zijn geworden. Enkelen gaan verder spelen bij Libero (Dronten, red.)".

Gratis volleyballen
De terugloop van het ledental was al eerder in gang gezet, maar de coronapandemie bracht alles in een stroomversnelling, waardoor er geen teams meer in competitie zijn. "Gelukkig is er wel een groep die blijft en er zijn ook een aantal mensen die er weer bij gekomen zijn", aldus BAS Volleybal. "Omdat we het volleybal toch nog graag willen behouden voor Biddinghuizen, hebben we daarom besloten dat iedereen die wil volleyballen het komende half jaar van harte welkom is op de avonden in De Binding. Dat betekent dat de huidige leden een half jaar geen contributie hoeven te betalen en dat ook nieuwe en oude leden en introducées een half jaar gratis mee kunnen spelen".

In ieder geval tot januari wordt daarom gebruikt de club weer verder te verstreken. Op dinsdagavond wordt er een training verzorgd en op donderdagavond kunnen er wedstrijden georganiseerd worden. Gehoopt wordt een gemengd recreantenteam te kunnen laten meedoen in de Randmeren toernooien. BAS Volleybal speelt in De Binding iedere dinsdag en donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. Iedereen, leden en niet-leden, is welkom mee te komen spelen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek De Binding
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.2 °C
  • 0.0 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2022 Voetbalpoule
BHZNet WK2022 Voetbalpoule BHZNet WK2022 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top