Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Onze Dorpskwis houdt in september een puzzeltocht

Dinsdag 31 augustus 2021
Onze Dorpskwis houdt in september een puzzeltocht
Foto: Onze dorpskwis

BIDDINGHUIZEN - Onze Dorpskwis edities 2020 en 2021 zijn niet doorgegaan, maar dat betekent niet dat de organisatie van de kwis over de drie dorpen stilzit. Tussen zaterdag 11 september en donderdag 30 september kunnen inwoners een puzzelwandeling doen in de drie dorpen.

"De puzzeltochten zijn een voorproefje van de echte Onze Dorpskwis die voorjaar 2022 gehouden gaat worden", schrijft de organisatie in een persbericht. Er zijn drie puzzelwandelingen in de drie dorpen, elk met een eigen podcast. "De routes zijn 3 tot 4,5 km lang, geschikt voor jong en oud en kunnen op elk zelfgekozen moment binnen deze periode gelopen worden. Individueel, in kleine groepjes, met de hond, alles kan!", aldus de organisatie.

Puzzeltocht
Onderweg kan een aanwijzing worden gevonden voor een podcast met vragen en een opdracht. De antwoorden kunnen genoteerd worden op een antwoordformulier dat tegen die tijd te downloaden is van www.onzedorpskwis.nl. Ook de routes zijn vanaf 11 september te downloaden vanaf de website. "Aan de hand van foto's en vragen zijn er aanwijzingen waarbij het juiste antwoord de richting wijst", schrijft de organisatie. "Dus kijk al wandelend goed rond en onthoud opvallende leuke, mooie of gekke dingen".


Kwis 2022
Voor de Dorpskwis van volgend jaar, welke gepland staat op 19 maart 2022, kan ook nog steeds worden aangemeld via www.onzedorpskwis.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Onze Dorpskwis
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.2 °C
  • 1.0 mm
  • 18.0 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • Verjaardag Koningin MáximaVerjaardag Koningin Máxima
Vlag met oranje wimpel

Op Koningsdag en op bepaalde verjaardagen van de leden van het Koninklijk Huis wordt de vlag uitgestoken met oranje wimpel. Bij alle andere gelegenheden wordt de vlag zonder oranje wimpel gevoerd.
Lees meer ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top