Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Spaar bij Albert Heijn voor BAS Voetbal

Donderdag 9 september 2021
Spaar bij Albert Heijn voor BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Albert Heijn en de KNVB hebben samen met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie gelanceerd. Dit is een digitaal spaarprogramma waarmee u punten kunt sparen om zo BAS Voetbal uit Biddinghuizen te sponsoren.

Voetbalpassie is een digitaal spaarprogramma, gekoppeld aan de app van Albert Heijn. In de app kunt u Voetbalpassiepunten sparen en toewijzen aan BAS Voetbal.

De actie start maandag 13 september en duurt tot en met zondag 3 oktober. Voetbalpassie is al in de AH-app te vinden. U kunt nu alvast BAS Voetbal selecteren.

De punten zitten op meer dan 1.500 deelnemende producten, waaronder al het fruit en vers afgebakken brood van Albert Heijn, diverse AH-huismerken en verschillende grote A-merken. Elke bestede euro aan een deelnemend product levert één punt op. Met tien punten heeft u een volle spaarkaart, waarmee u BAS Voetbal kunt sponsoren met één euro.

Alle amateurclubs in het voetbal doen automatisch mee met Voetbalpassie. Er staan zo'n 3.000 lokale voetbalclubs in de AH app die door klanten geselecteerd kunnen worden om te sponsoren.


Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top