Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Repair Café op drift

Maandag 4 oktober 2021
Repair Café op drift

BIDDINGHUIZEN - Vorig jaar september zou het Repair Café in Biddinghuizen het 1e lustrum vieren, maar de pandemie gooide roet in het eten. In maart 2020 was de laatste sessie in het Koetshuis in Biddinghuizen.

"Erg jammer, want het Repair Café draaide goed, met bezoekers ook uit de rest van de gemeente Dronten, ook werden er vrijwilligers ingewerkt die in Dronten wonen." aldus het bestuur van de stichting Repair Café.

Na de gedwongen pauze lijkt het nu beter te gaan met de pandemie en zou het Repair Café weer kunnen opstarten ware het niet, dat het Koetshuis niet meer beschikbaar is. Het nieuwe multifunctioneel centrum "de Binding" is immers vorige maand geopend en voor het Repair Café is daarin ruimte gereserveerd.

"Helaas is de ingeplande ruimte kleiner dan de ruimte die al in het Koetshuis nodig bleek, en dus niet voldoende om vrijwilligers en bezoekers met gereedschappen en apparaten te herbergen. Ook voldoet de mooie inrichting niet aan praktisch gebruik in een Repair Café: vloerbedekking en tafelbladen zijn kwetsbaar. Daarbij kleeft ook aan huisvesting in "de Binding" een financieel risico op langere termijn.

Het bestuur van de stichting Repair Café Biddinghuizen voelt zich gedwongen om te zien naar andere meer geschikte huisvesting voor bijeenkomsten 1x per maand, liefst op zaterdagochtend, oppervlak minimaal 60 m2.

Het herstarten gaat dus nog wel even duren.

Bestuur van de stichting Repair Café Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Repair Cafe
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.6 °C
  • 0.0 mm
  • 12.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top