Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Toch coronatoegangsbewijs nodig tijdens Walibi Fright Nights

Maandag 4 oktober 2021
Toch coronatoegangsbewijs nodig tijdens Walibi Fright Nights
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Bezoekers aan de Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days op Walibi Holland, moeten om het park binnen te komen nu toch een coronatoegangsbewijs laten zien. Dat maakte het park zojuist bekend, nadat de Gemeente hierover een belsuit nam.

Na de laatste persconferentie werd duidelijk dat het toegangsbewijs niet verplicht is voor doorstroomlocaties. Na afstemming met de Gemeente Dronten, heeft Walibi Holland daarop besloten het toegangsbewijs niet aan gasten te vragen. Na verdere verdieping, is de Gemeente Dronten afgelopen vrijdag tot de conclusie gekomen dat een aantal locaties in het park niet kan worden gekenmerkt als doorstroomlocatie, "Met als gevolg dat wij onze gasten moeten vragen om een coronatoegangsbewijs bij een bezoek", aldus Walibi.

Geld terug
Wie een ticket heeft gekocht in de veronderstelling dat er geen Testen voor Toegang nodig was, kan desgewenst zijn of haar geld terugkrijgen. Hierover ontvangen zij binnenkort bericht, of kijk op deze pagina van Walibi. Een aanvraag voor restitutie moet voor 7 oktober worden gedaan.

Redactie BHZnet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top