Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb

Werkzaamheden N302 Veluwemeerbrug voorspoedig verlopen

Maandag 4 oktober 2021
Werkzaamheden N302 Veluwemeerbrug voorspoedig verlopen
Foto: Provincie Flevoland

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen weekend zijn de werkzaamheden bij de N302 Veluwmeerbrug tussen de Harderhaven en Harderwijk voorspoedig verlopen. De eerder aangekondigde nachtafsluitingen van deze week (week 40) zijn niet meer nodig en komen te vervallen.

Dat betekent dat het verkeer gewoon weer gebruik kan maken van de N302 Veluwemeerbrug tussen de rotonde Ganzenweg-Knardijk (Flevoland) en afslag Dolfinarium in Harderwijk (Gelderland).

Ruim binnen de planning
Ondanks uitdagende weersomstandigheden van afgelopen weekend heeft de samenwerking tussen provincie Flevoland en aannemer Strukton Noord & Oost Civiel b.v. er voor gezorgd dat de geplande werkzaamheden, waarvoor de afsluiting noodzakelijk was, binnen één weekend zijn uitgevoerd. Mede door inzet extra personeel en machines gedurende het weekend zijn de nachtafsluitingen van maandag 4 oktober t/m vrijdagochtend 8 oktober niet meer nodig.

Werkzaamheden
Aan de zijde van de provincie Flevoland wordt er gewerkt aan de reconstructie van de N302, namelijk de ombouw van de turborotonde Ganzenweg-Knardijk tot een ongelijkvloerse kruising. De aangrenzende Veluwemeerbrug valt binnen het N302-project en is afgelopen weekend al op de toekomstige situatie aangepast. Ook heeft er groot onderhoud plaatsgevonden. Zo is er een nieuwe deklaag aangebracht, een nieuwe geleiderail geplaatst en zijn de voegovergangen en verlichting vernieuwd.

De komende periode vinden er nog afrondende werkzaamheden plaats bij de Veluwemeerbrug. Daarnaast blijft er gewerkt worden bij de turboronde Ganzenweg-Knardijk. Het verkeer hoeft niet om te rijden, maar kan hinder ondervinden van de werkzaamheden in de vorm van een aangepaste maximumsnelheid en extra reistijd.

Provincie Flevolandnieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.5 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
Routes Avond4Daagse 2023
Routes Avond4Daagse 2023 Routes Avond4Daagse 2023
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top