Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Amazone Naber komt niet in actie bij Military Boekelo

Donderdag 7 oktober 2021
Amazone Naber komt niet in actie bij Military Boekelo
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen heeft afgezegd voor Military Boekelo. Naber heeft op dit moment geen paarden beschikbaar die het hoge niveau van deze grote internationale eventingwedstrijd aan kunnen. Vanaf 1991 kwam Naber tot nu toe zesentwintig keer in actie tijdens de eventingwedstrijd in Overijssel.

Ze zet op dit moment dus even een pas op de plaats en werkt toe naar volgend jaar. "Mijn man zegt ook: Stop je tijd maar weer in de kinderen en de jonge paarden kosten natuurlijk ook veel tijd", zegt Naber. Haar dochters Leida (16) en Jantien (13) zijn twee talentvolle amazones die worden opgeleid door Naber zelf.

"Ik denk dat ik volgend jaar wel weer een kandidaat klaar heb en anders een jaar later", aldus Naber die in de toekomst graag een keer samen Boekelo wil rijden met haar dochters.

Tijdens Military Boekelo wordt elk jaar het NK Eventing gehouden. In de afgelopen jaren pakte Naber al tien keer die Nederlandse titel. Het laatste goud won ze in 2016.

Military Boekelo gaat donderdag van start met het onderdeel dressuur. De cross wordt zaterdag gereden en zondag wordt Boekelo afgesloten met het laatste onderdeel, namelijk springen.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top