Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Barry Hoogezand lijsttrekker VVD Dronten

Donderdag 21 oktober 2021
Barry Hoogezand lijsttrekker VVD Dronten
Foto: VVD Dronten

BIDDINGHUIZEN - Barry Hoogezand is door de leden van VVD Dronten op 20 oktober 2021 unaniem gekozen tot VVD lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Barry Hoogezand is sinds maart 2018 lid van de gemeenteraad van Dronten. De kandiaatstellingscommissie gaf bij de voordracht de volgende motivatie: "Barry heeft zich in deze periode laten zien als een echte VVD-volksvertegenwoordiger. Barry is jong en ambitieus, geworteld in Dronten, woont er met zijn gezin, kent de politiek en heeft veel ervaring als campagneleider. Hij heeft beide benen op de grond en gaat weloverwogen te werk. Zijn visie op de huidige samenleving van Dronten en de toekomstige ontwikkelingen daarvan, is doordacht."

Quote Barry:
"Als geboren en getogen Drontenaar is het een eer om door de leden te zijn benoemd als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. We wonen in een prachtige gemeente met de unieke kernen Biddinghuizen, Dronten, Ketelhaven en Swifterbant. Toch hebben we in onze gemeente nog een aantal uitdagingen: bijvoorbeeld rond meer woningbouw, het verhogen van de veiligheid en het verbeteren van de bereikbaarheid. Met een enthousiaste kandidatenlijst, inwoners en ondernemers willen we ook de komende jaren onze mouwen opstropen om onze mooie gemeente nog beter te maken."

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma "Samen komen we verder" vastgesteld. Het programma geeft inspiratie en doet voorstellen om samen met inwoners en ondernemers Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant in de toekomst nog mooier en beter te maken, waarbij we het goede van nu behouden. In de gemeente Dronten zijn nog zoveel kansen op het gebied van woningbouw, volksgezondheid, energietransitie, zorglandschap, (circulaire) economie, landbouw en een toekomstbestendige mobiliteit tot een toeristische sector die in combinatie met agrofood grote economische kansen biedt en festivals die mensen vanuit heel Nederland en (ver) daarbuiten aantrekt. De VVD wil daarbij samen verantwoordelijkheid nemen. "Want samen komen we verder".

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politiek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top