Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Walibi wil virtuele wachtrij in 2022 laten terugkomen

Donderdag 21 oktober 2021
Walibi wil virtuele wachtrij in 2022 laten terugkomen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Bezoekers van Walibi Holland kunnen volgend jaar ook weer in een virtuele wachtrij staan voor bijvoorbeeld de achtbanen Goliath en Speed of Sound. Dat zegt woordvoerder Mandy van der Tak van het attractiepark in Biddinghuizen.

De online wachtrij bij Walibi Holland was even stopgezet voor de Fright Nights, maar de directie van het attractiepark heeft plannen om de wachtrij toch terug te laten keren. Er kwamen volgens Van der Tak veel positieve reacties op het systeem, dat ingevoerd werd vanwege de coronamaatregelen. "Het is voor de gasten heel fijn", aldus Van der Tak. "Ze kunnen zo veel relaxter wachten, omdat ze nog even naar de wc kunnen of nog even wat kunnen eten. We willen het systeem graag houden."

Tijdvak
Als je een kaartje kocht bij Walibi, kreeg je een e-mail met een link om een tijdvak te reserveren voor de attracties. Bij de attractie werd er een QR code gescand waarbij gekeken werd of je gereserveerd had. "In de rij staan alleen mensen die gereserveerd hebben. Zo hoef je maar maximaal twintig minuten te wachten", legt Van der Tak uit.

Langer wachten bij storingen
Toch was er volgens Loopings.nl nog wel wat kritiek op de virtuele wachtrij. De website meldt dat bezoekers soms een uur extra moesten wachten bij de attractie. Volgens Van der Tak kwam dat niet vaak voor. "Het kan wel eens voorkomen dat er een storing is bij een attractie", legt ze uit. "We draaiden voorheen ook met een lagere capaciteit in de achtbaantreintjes vanwege de coronamaatregelen." De woordvoerder zegt dat bezoekers daardoor wel iets langer moesten wachten, maar als de treintjes weer vol mogen, zou het wachten minder lang moeten zijn. "Als alles goed gaat, hoeven bezoekers straks ook met de volle capaciteit minder lang te wachten. We zijn daarom ook niet bang om gasten te gaan missen in het park."

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.8 °C
  • 0.0 mm
  • 21.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2022
BHZNet Tourmanager 2022 BHZNet Tourmanager
Giro 555 voor Oekraïne
Giro 555 voor Oekraïne Giro 555 voor Oekraïne
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top