Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa

Mevrouw Van Herwaarde praat mee met OFW

Vrijdag 22 oktober 2021
Mevrouw Van Herwaarde praat mee met OFW
Foto: Oost Flevoland Woondiensten

BIDDINGHUIZEN - De eerste gebruiker van praatmee.ofw.nl, dat is mevrouw Van Herwaarde. In juli lanceerde Oost Flevoland Woondiensten (OFW) het online ideeënplatform voor huurders. Donderdag 21 oktober bezochten twee projectteamleden mevrouw Van Herwaarde om een cadeaubon voor duurzame boodschappen te overhandigen.

Door verschillende vraagstukken voor te leggen op praatmee.ofw.nl, hoopt OFW huurders te bereiken om samen te werken aan fijn wonen in Dronten. Mevrouw Van Herwaarde, die niet had verwacht de eerste te zijn, reageerde enthousiast. "Ik vind het mooi om mee te kunnen denken. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de buurt."

Inmiddels hebben 68 huurders zich geregistreerd op het platform. Ook 4 andere huurders ontvingen een cadeaubon als dank voor hun inzending op de vraag 'Wat heb jij nodig om duurzaam goed te wonen?'. De ideeën rond dit vraagstuk worden op dit moment verder uitgewerkt. Huurders kunnen de uitkomsten blijven volgen op het platform.

Meedenken en -praten
"De mening van huurders is erg belangrijk voor ons. Zo kunnen we ons beleid en onze projecten afstemmen op de wensen en behoeften van huurders. In de toekomst willen we steeds meer vraagstukken voorleggen, zodat huurders via polls, enquêtes en het inzenden van ideeën en initiatieven hun mening kunnen blijven geven.", aldus het projectteam van OFW. Huurders die zich registeren op het platform worden via e-mail uitgenodigd om mee te denken zodra er een nieuw vraagstuk beschikbaar is.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.1 °C
  • 0.2 mm
  • 7.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top