Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Een impuls van €25.000 voor maatschappelijke initiatieven

Zaterdag 13 november 2021
Een impuls van €25.000 voor maatschappelijke initiatieven
Zeekadetkorps Urk ontving in 2020 een bijdrage
Foto: MAEX Flevoland - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 9 november 2021 tot en met 16 november is er €25.000 aan subsidie beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren in provincie Flevoland.

Geld direct naar de samenleving
"Maatschappelijke initiatieven zijn van onschatbare waarde voor een sociale en duurzame samenleving", schrijft de MAEX in een persbericht. "Ze bestrijden eenzaamheid, delen voedsel uit, richten energiecoöperaties op en bevorderen de sociale cohesie en leefbaarheid in een buurt. Bewoners daarvan weten namelijk het beste wat er nodig is. Ook hebben ze goede ideeën over hoe dit moet worden aangepakt. Wat vaak mist, is de financiële ruimte om hun eigen organisatie te versterken. Dat kan met de Impuls Flevoland".

Sociale impact
MAEX, VSBfonds en DuurzaamDoor Flevoland hebben de handen ineengeslagen om initiatieven in provincie Flevoland te versterken. MAEX helpt sociale impact maken, meten en managen op basis van de Social Handprint. VSBfonds steunt projecten die er op gericht zijn dat iedereen kan meedoen in de samenleving, dat mensen zich kunnen ontwikkelen en dat niemand aan de kant hoeft te staan. Het programma DuurzaamDoor van Provincie Flevoland stimuleert sociale innovaties die bijdragen aan een duurzame samenleving en een groene economie.

Het bedrag van de Impuls Flevoland wordt in één week uitgegeven: van 9 t/m 16 november. Binnen één week na sluiting van de impuls staat - bij positieve beoordeling - het geld op de rekening van de aanvrager.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://maex.nl/flevoland.

Redactie BHZNet.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.1 °C
  • 0.2 mm
  • 7.2 °C
Weerstatistieken ->
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top