Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

BAS Voetbal verwelkomt 125ste lid 50 Euro Club

Maandag 22 november 2021
BAS Voetbal verwelkomt 125ste lid 50 Euro Club

BIDDINGHUIZEN - BAS Voetbal heeft sinds kort lid nummer 125 mogen begroeten bij de 50 Euro Club. Een lid van de 50 Euro club betaalt 50 euro per jaar en steunt zo de vereniging en ontvangt bepaalde privileges.

Het concept van de 50 Euro Club is afwijkend van vele andere verenigingen. Vaak gaat de bijdrage daar naar de algemene middelen en hebben de clubleden geen zeggenschap over de uiteindelijke besteding van hun geld. Bij BAS zijn het de clubleden zelf, die beslissen.

50 Euro leden krijgen een VIP-kaart, die voordelen biedt. Gratis toegang bij alle thuiswedstrijden van het eerste elftal, met in de rust van deze wedstrijden in Het Bastion een kopje koffie of thee op vertoon van de VIP-kaart.

Ook krijgen 50 Euro leden op vertoon van de VIP-kaart 10% korting bij Klif-18 Sport in Dronten en krijgen leden een uitnodiging voor de sponsoravonden en de traditionele Nieuwjaarlunch. Via de lokale media, www.basvoetbal.nl of een persoonlijke uitnodiging worden leden van de activiteiten op de hoogte gehouden.

De namen van de leden worden vermeld op de 50 Euro Clubwall in de kantine van BAS Voetbal. Een lid van de 50 Euro Club heeft ook een gereserveerde plaats op de overdekte tribune.

Wat doet BAS Voetbal met het geld?
Elk voorjaar mogen de 50 Euro Clubleden met ideeën / suggesties komen. Nadat alles geïnventariseerd is legt de Sponsor- & P.R. commissie van BAS-voetbal een aantal voorstellen voor. De 50 Euro leden stemmen over deze voorstellen en de uitslag van deze stemming geeft dan de doorslag. Aan het eind van het seizoen wordt de uitslag bekend gemaakt. Op die manier zijn de afgelopen jaren bijvoorbeeld een scorebord, een terrasoverkapping en pupillendoelen aangeschaft.

Ook bij de 50 Euro Club
De Euro Club kan uiteraard meer leden gebruiken. Meer informatie over de 50 Euro club vindt u op de website van BAS-voetbal. Hier is ook het aanmeldingsformulier te downloaden.

Of neem contact op met de Sponsor- & P.R. commissie van BAS-voetbal,
e-mail: sponsorcommissie@basvoetbal.nl.

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.2 °C
  • 0.2 mm
  • 7.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top