Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Verkiezing De Beste Buur 2021

Dinsdag 23 november 2021
Verkiezing De Beste Buur 2021
Foto: OFW / MDF

BIDDINGHUIZEN - MDF Buurtbemiddeling, Samen Actief in wijk en buurt van de gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) organiseren voor de zesde keer de verkiezing De Beste Buur. "Buren met een gouden randje. Zo een die we allemaal willen hebben, die zetten we graag in het 'zonnetje'. Nomineren kan tot 10 januari 2022.

"We doen een oproep aan alle inwoners van de gemeente Dronten. Is jouw onmisbaar in de straat? Staat hij of zij altijd voor jou en/of anderen klaar? Of is het jouw buur die zorgt voor saamhorigheid in de buurt? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing De Beste Buur 2021." De genomineerden maken naast de titel De Beste Buur, kans op een dinerbon voor 2 bij restaurant Moellies in Dronten.


"Zeker in de tijd waarin we nu leven, is fijn naast elkaar wonen extra belangrijk. Elkaar in coronatijd te helpen, voor zover mogelijk. Daarom is het dit jaar misschien wel extra bijzonder om jouw buur eens in het 'zonnetje' te zetten. En, daar helpen MDF Buurtbemiddeling, Samen Actief in wijk en buurt van de gemeente Dronten en OFW graag bij."

Nomineren kan tot 10 januari
Iedere inwoner van de gemeente Dronten kan zijn of haar buur nomineren voor De Beste Buur. Stuur voor 10 januari 2022 een e-mail met motivatie naar buurtbemiddeling@mdflevoland.nl. Begin februari 2022 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Eerdere winnaars
2020: Van de Ruitenbeek (Biddinghuizen)
2019: Herman/Truus Hoogeveen, Anneke Dekker & Rie Bos, Wiecher/Diny ter Steeg
2018: Elise/Jorg Venema (Swifterbant)
2017: Sylvie Steijaert & Albert Doorten (Dronten)
2016: Lenie Christiaanse (Biddinghuizen)

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top